Cabinet Avocat „VĂTĂMĂNESCU VASILE” vă oferă servicii de avocatură calificată atât pe linie de consultanță cat si pe linie de reprezentare în instanță la procese in faza de judecatorie, tibunal, curte de apel sau Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Va putem reprezenta interesele în fata organelor de cercetare si anchetă penală: secție de politie, Inspectoratul General al Politiei, parchetele de pe langa judecatorii si tribunale , Parchetul General, DIICOT, DNA și instanțele de toarte gradele.

Acordăm consultanță juridică, asistență și reprezentare în materia achizițiilor publice, inclusiv cereri de clarificări, contestații și reprezentare în instanță.

În materie comercială acordăm consultanță juridică și asistență pentru înființări firme, modificări acte constitutive, măriri de capital, asociati, orice relatii cu Registrul Comertului.

Litigiile de natura comercială sunt susținute in fata instanțelor de orice grad.

Asistăm societatiile comerciale în activitatea curentă, precum și în faza de lichidare ori în cadrul procedurii de faliment.

Acordăm asistență juridică la negocieri pentru incheierea unor contracte civile sau comerciale, precum si in cazul concilierii contractelor comerciale.